Kухни и кухенско обзавеждане от Ереа   История за създаването на кухните и кухненско обзавеждане от Alno Bulgaria
 История за създаването на голямата фирма за производство на Кухни Ално. Светът на кухните представен от Ереа ООД.

История за създаването на Ално фирмата производителка на кухни    През 1927 година основателят на компанията Albert Nothdurft отваря малка дърводелска работилница в Wangen bei Goppingen и по този начин поставя началото на ALNO. Бързото разрастване на тази работилница, както и високото качество на ръчно изработените продукти, позволява преместването на производствените сгради в Pfullendorf през 1957, и през 1958 година дърводелската работилница се превръща в "ALNO Mobelwerke GmbH + Co. KG".


    Под въздействието на бързия икономически растеж на Германия и Европа, "ALNO Mobelwerke GmbH + Co. KG" отбелязва огромно развитие, вследствие на което през 1995 година компанията се преобразува в акционерно дружество, чиито дялове се търгуват на финансовите борси в Франкфурт и Щутгарт.


    През август 2003 година "ALNO AG" се слива с "Casawell Service Group" - мрежа от компании разпръснати по целия свят и занимаващи се с кухни и кухненски аксесоари. С годишен оборот от 615,5 милиона евро през 2006 година, и около 2400 работници, "ALNO AG" е измежду най-големите производители на кухни в света.

История на фирма ереа във инжинеринга на кухни икухненско обзавеждане с Алмо, Сименс, Миле и Набер

АДРЕС:
ALNO AG
Heiligenbergerstr. 47
D-88630 Pfullendorf
Телефон: +49 (0) 7552/21-0

За повече информация може да посетите
официалният сайт на фирмата:
Немска версия на страницата за Кухни Ално

Сертификати на ALNO AG

История на фирма ереа във инжинеринга на кухни и кухненско обзавеждане с Алмо, Сименс, Миле и Набер История на фирма ереа във инжинеринга на кухни и кухненско обзавеждане с Алмо, Сименс, Миле и Набер История на фирма ереа във инжинеринга на кухни и кухненско обзавеждане с Алмо, Сименс, Миле и Набер История на фирма ереа във инжинеринга на кухни и кухненско обзавеждане с Алмо, Сименс, Миле и Набер История на фирма ереа във инжинеринга на кухни и кухненско обзавеждане с Алмо, Сименс, Миле и Набер


    В допълнение на заводите на компанията намиращи се традиционно в родния й град Pfullendorf, където кухните се произвеждат под името "ALNO", "ALNO AG" предлага и разнообразие от висококачествени немски кухни и продукти, които са произвеждани под различни търговски марки с оглед на различните сегменти на пазара: "pino Kuchen GmbH" в Coswig-Klieken, "Impuls Kuchen GmbH" в Brilon и "Gustav Wellmann GmbH + Co.KG" произвеждани в Enger.

    Извън Европа, "ALNO AG" притежава осем маркетингови спомагателни компании. Също така работи съвместно с официалните представители на всички останали континенти и в общия случай прави това от дълги години. Накратко, кухните "ALNO" се предлагат по целия свят.

Ереа - изпълнимата идея в светът на кухните Pino и кухненското обзавеждане или кухненски аксесоари .
Copyright © 2007 - 2018 Erea Ltd. All rights reserved.
GPS координати Офис София: 42.649702; 23.360444
GPS координати Офис Стара Загора: 42.418342; 25.62462