Kухни и кухенско обзавеждане от Ереа   Кухни и кухненско обзавеждане с партньорите Ално, Импулс, Пино, Сименс, Набер, Миле и кафе Неспресо
 Партьорни на ЕРЕА за моделите Кухни и кухненското обзавеждане са Ално, Импулс, Пино, Сименс, Набер и Миле. Основни дистрибутори сме на една от висококачествени марки кафе в света кафе Неспресо.

Coffee Nespresso - Кафе Неспресо


Капсули Nespresso
Nespresso e едно от най-разпространените и висококачествени марки кафе в света. То се предлага в две направления - Nespresso Classic - широка гама от различни капсули с подбрани сортове кафе, можещи да задоволят и най-претенциозните изисквания на всяко едно домакинство и Nespresso Professional - 8 вида капсули с избрани висококачствени сортове кафе, гарантиращи прекрасния вкус и аромат на вашето любимо кафе в офиса или заведение в която и да е точка на света.
Прочетете повече за Кафе Неспресо

Дизайнерски решения за кухни от Ално

    Фирма "Ереа ООД" е официален представител за България на немските кухни "ALNO" и предлага продуктите на "Naber". Фирмата е официален търговец за България на продуктите на кухни Ално и също така е търговски партньор с много други фирми предлагащи аксесоари и уреди за кухненско обзавеждане. Можете да посетите интернет адресите на някои от тях след като посочите съответното лого. Също така можете да разгледате и предлаганите топ оферти с различни комбинации от електроуреди на изключително ниски цени.

Модели на кухни и кухненски мебели

Кухни от Ално и Ереа. Мечтата за перфектната кухня е вече реалност
Кухни ALNOSTAR са известни с високо качество и полагат всички усилия да се запази този стандарт чрез контрол на качеството, дори и на най-дребните детайли нужни за производство на всеки модул. Качеството е гарантирано от точна лаборатория. Обхватът ALNOSTAR е толкова широко, че всяко желание може да се направи да се сбъдне.


Кухни от Ално и Ереа. Мечтата за перфектната кухня е вече реалност
Модели на кухни Ално. Добре дошли в света на кухните създаден от ALNO. Историята на компанията, която расте непрекъснато започва през 1927 г. и за период от 30 години се премества в Pfullendorf. Това е мястото, където ALNO се установява през 1958 г. и става известна по целия свят в следващите десетилетия с майсторството си в производството на кухненски мебели и кухни. Днес е един от пазарните лидери в Европа. В населеното място Pfullendorf, се произвеждат кухни с най-високо качество и изключителен дизайн за марка ALNO.

Кухни от Ално - Импулс. Мечтата за качествена кухня е вече реалност
Модели на кухни Импулс. Научете повече за материалите използвани в производството на качествените кухни с марка Импулс. Материалите, от които са направени вратичките, корпусите, шкафовете, плотовете и защитната лайсна между плот и гръб на кухненските мебели от марката Импулс.

Кухни от Ално - Пино. Мечтата за една добра кухня е вече реалност
Модели на кухни Пино. Материали използвани в производството на кухните с марка Пино. В кухните от серията Пино се съчетава прецизното немско качество с изгодна цена.

Кухненски аксесоари от Набер

Naber official web site за иновации във кухненските аксесоари и обзавеждане
Naber е немска компания, основана преди повече от 60 години, която разработва и произвежда пълна гама от кухненски аксесоари.
Прочетете повече за кухненските аксесоари на Набер

Ереа - изпълнимата идея в светът на кухните Pino и кухненското обзавеждане или кухненски аксесоари .
Copyright © 2007 - 2018 Erea Ltd. All rights reserved.
GPS координати Офис София: 42.649702; 23.360444
GPS координати Офис Стара Загора: 42.418342; 25.62462