Kухни и кухенско обзавеждане от Ереа   Сименс - Иновативните промени в кухненското обзавеждане и уреди
 Сименс и Ереа за една по-добра кухня. Новостите и подобренията на фирма Сименс представени от Ереа ООД

Siemens кухненски уреди и аксесоари за вашите кухни

Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens
    Добре дошли в света на Сименс, който е изпълнен със съвършен дизайн и иновации в светa на кухните.
    Siemens продължава да бъде лидер в иновационните промени в кухните и кухненското обзавеждане вече повече от 160 години. Резултатът е колекция от кухненски уреди, които могат да бъдат така комбинирани, че да паснат перфектно на вашия начин на живот. Всички те предлагат съвършен баланс между ефектен дизайн и иновативна технология, което създава съвършенството в светa на кухните и кухненското обзавеждане.




Защо да изберете Сименс?

    Всеки кухненски електроуред Siemens е проектиран и произведен с най-висока прецизност, за да отговори и да надхвърли високите очаквания на клиентите. Без компромиси. Да притежаваш домакински уред Siemens означава да внесеш в дома си най-високо качество и стил. А продължителните изследвания и тестове на всяка една отделна част от кухненският уред гарантират неговия дълъг живот. Съчетанието на изброените по-горе качества и опит дават на кухненските уреди от тази марка така заслужената слава на безотказна и стилна кухненска техника и оборудване.
Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens

Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens

Кратка история за създаването на Сименс

    Компанията Siemens е създадена през 1847 г. в Берлин, като в началото се занимава с производство на телеграфи. Първият електроуред, предназначен за домакинството, е прототип на днешната прахосмукачка и е създаден през 1905 г. През 1925 г. следват първата електрическа готварска печка и първата електрическа пералня, произведени от компанията, а през 1964 г. се появява първата съдомиялна Siemens.



Присъствието на Siemens в България

    Днес електроуредите на Siemens, които тя внася в България, се произвеждат в 7 фабрики на територията на Германия от над 14 000 работници. Електроутредите произведени от Сименс осигуряват съвършенството във вашите кухни, като ги изпълват със модерни технологии и перфектен дизайн.
Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens

Продуктова гама кухненски уреди на Siemens



Уреди за готвене
Абсорбатори
Хладилници и фризери
Съдомиялни
Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens



Перални и сушилни
Кафемашини
Малки уреди за бита
Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens Ереа ОДД представя кухненски уреди и обзавеждане от Сименс - Siemens
Ереа - изпълнимата идея в светът на кухните Impuls и кухненското обзавеждане или кухненски аксесоари .
Copyright © 2007 - 2018 Erea Ltd. All rights reserved.
GPS координати Офис София: 42.649702; 23.360444
GPS координати Офис Стара Загора: 42.418342; 25.62462